Om klubben

I Modelklubben Nordkysten møder du andre med samme hobby, og kan på den måde hygge dig sammen med ligesindede "modeltosser". Det er nok den største glæde ved en klub som Modelklubben Nordkysten. Ellers kan det godt være lidt ensomt, kun at sidde med sin hobby i sin dagligstue.

Vi er i klubben ca. 50 medlemmer fordelt på de tre grene Bil, Båd og fly. En del deltager i flere genre.

Vi holder medlemsmøder hvor vi mødes, bygger og snakker om modeller, hører om nyheder, osv. En god måde at træffe nye mennesker på og få impulser til vores hobby. Vi holder møde hver tirsdag kl. 19.00 i klublokalet, Kongensgavevej 15 i kælderen, hvor der også bygges.

Vi laver udstillinger af vores egne ting i vores lokalområde. Vi tager på tur til andre begivenheder, og bestyrelsen er altid villig til at modtage forslag til udflugter.

Nogle af vore medlemmer har kontakter til andre, og måske mere specialiserede klubber. Du har naturligvis også mulighed for at læse de blade, vore medlemmer får fra andre klubber.

RC-Fly og Helikopter:

Klubben er registreret under Modelflyvning Danmark som klub nr. 107.

Vi flyver indendørs i Hallen Gilbjerg skole Parkvej, torsdage mellem september og april fra kl. 19.00 - 22.00, samt når vi har mulighed for det i Helsinge Hallen.

Vi flyver på flyvepladsen Holtvej 18, 3250 Græsted når vejret tillader dette, samt den faste flyvedag april til september onsdag aften.

RC-Både:

Vi sejler som regel i gadekæret i Helsinge ca. en gang om måneden. Når der er Kulturnat sejler vi med lys på slæb, og i fest ugen invitere vi medlemmer fra andre klubber til at sejle med os.
Vi deltager i forskellige events rundt omkring i landet som f.eks. ved byfesten i Hillerød, Motortræf Hundested Havn mm.

RC-Biler:

Vi har pt. desværre ingen bane til biler men vi arbejder på at få en, men man er altid velkomme i klubben til at få hjælp til sin bil. Vi lave dage i Hallen Gilbjerg skole Parkvej hvor vi køre race med el-biler.

Kontaktinfo: info@modelklubben-nordkysten.dk

Hjemmeside: modelklubben-nordkysten.dk