GymHelsinge tilbyder gymnastik til alle uanset alder, køn og færdigheder. 

I Gymnastikskolen lærer børn fra 0-8 år gymnastikken at kende. Gennem leg og bevægelse udfordrer vores kroppen og dens muligheder på hallens mange redskaber, og for de yngste er undervisningen også for mor og far. Med børn på 3-4 år begynder vi at øve at være i hallen uden mor og far, og med en legende tilgang introduceres de for springgymnastikken.

Med en bred bevægelsesmæssig basis fra gymnatikskolen er det tid til at vælge disciplin. Børn fra 9-12 år kan vælge om de vil dyrke TeamGym, Parkour, DMT eller pige-/drengespring. Som TeamGym gymnast får du mulighed for at deltage i konkurrence og træne 2-3 gange om ugen, mens du på pige-/drengespring er i hallen 1-2 gange om ugen. Træner du Parkour og DMT er det en gang om ugen, men det er mindst ligeså sjovt.

Som junior (13-15 år) kan du også dyrke TeamGym, Parkour og DMT, mens pige-/drengespring udvikler sig til opvisningsgymnastik. 

Fra 16+ år træner du i seniorafdelingen og her tilbyder vi TeamGym og opvisningsgymnastik. Du er velkommen til at træne med os, selvom du ikke har lyst til at deltage i konkurrence eller opvisning. 

Er du voksen og på jagt efter et godt motionstilbud og rummeligt fællesskab, så prøv et af vores mange BootCamp hold eller vores nye tilbud, Jumping Fitness.

Se yderligere på GymHelsinge.dk